BERBAGI ILMU YO

TROUBLE CODE EFI

Kalo sampeyan  kebingungan cara ne ngetokke troble codene Mobil EFI cek ae ono tulisan sing tak post ne sesuk tentang cara mengeluarkan troble code dari berbagai macam mobil mobil sing ngango OBD 

Kalo sampeyan pingin ngerti kabeh tuku ae buku ne autodata . yo ra lik

Tapi regane larang tenan, tenan kuwi, sing bajakan yo ono ning  kudu ngingu sapi utowo kebo, rak ngono hare, tapi yen pengin ngirit takon ae neng nggone emailku gentho5000@yahoo.com walah promosi mesti, gaka rek aku duwe tulisan sithik masalah efi pengin ngerti walah telat

Yen sampeyan bingung ono mobil EFI sing mlebu bengkelmu rasah golek baygon rasa strobery, klik ae neng banaspaty.wordpress.com rak yo ngono hare

Walah bosa ngendi maneh kuwi. Sory yo sam aku nulise neng jero bis dadine gak biso konsentrasi, maklum bis cap luwax ngango angina Cendelo walah.

Sikil ketekuk tekuk, rekasane dadi wong cilik, kapan yo dadi pejabat ? walah

Sik yo nglirik cewek sebelah sik, walah mrongos hehehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: